Erik Weber-Lauridsen/ november 24, 2016/ Aicon, Blog/ 0 comments

Odense Kommune har desværre endnu en gang nægtet at ville udlåne lokaler, da et arrangement som Aicon ikke er alment dækkende nok til at de vil støtte det. Det viser desværre bare hvor snævertsynet administrationen i Odense er, men der er kun en måde at få det ændret på: sørg for at spred budskabet om at kommunen langt fra er så bred og rummelig kulturelt som den gerne vil give indtryk af.

Det betyder dog langt fra at alle muligheder er udtømt!

Der er selvfølgelig mulighed for holde arrangementet i private lokaler igen, men så er vi nødt til at hæve prisen eller være sikker på 300+ deltagere – sidste gang med 150 løb det kun lige rundt og der var ikke økonomi til på nogen måde at lave events der involverede mere end hvad man kunne finde på sit eget skrivebord.

Derudover tager vi kontakt til den japanske ambassade, for at se om de kan hjælpe os med at få vægt bag arrangementet, og der vil også blive trukket i forskellige netværk for om der ikke kan komme noget ud af det.

Modstand er til for at blive overkommet!

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:
*