Erik Weber-Lauridsen/ april 7, 2016/ Blog, Hjemmeside/ 0 comments

Jeg arbejder på at få lavet en ny hjemmeside for projektet. Målet er på sigt at vi skal benytte den til både at vise data om hvordan projektet går fremad men, måske endnu vigtigere, til at have en uafhængig platform til at indsamle jeres ønsker til fremtidige arrangementer gennem.

Vi kunne selvfølgelig bare bruge FaceBook til dette, da de fleste danske fans af moderne japansk kultur er derinde, men vi vil hellere have et uafhængigt sted hvor alle kan stemme uden at de skal give et tredje-parts firma adgang til deres personlige data.

Alle sektioner af hjemmesiden er ikke udfyldt endnu, når de er blevet det kan vi begynde at sprede siden for alvor.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:
*